در برنامه کارآفرینی کانادا شما باید درصدی از سهام یک کسبوکار کانادایی را بخرید. معمولا این درصد حداقل برابر با 33/33% است. البته این کسبوکار باید شرایطی داشته باشد و شما نیز بتوانید بهطور فعال آن را مدیریت کنید.
برنامه کارآفرینی کانادا در جستوجوی مهاجرانی است که در یک حوزه تجاری تجربه دارند و با توان مدیریتی خود میخواهند کسبوکارشان را در کشور کانادا راهاندازی کنند. البته این افراد به شرط آنکه این کسبوکار برای کشور کانادا نیز منفعت اقتصادی داشته باشد و بتواند برای شهروندان کانادایی اشتغالزایی کند، میتوانند این ویزا را اخذ کنند. در ادامه این محتوا همراه ما باشید تا به طور دقیق بررسی کنیم که ویزای کارآفرینی کانادا مناسب چه افرادی است؟
مروری بر برنامه مهاجرتی کارآفرینی کانادا
حالا که تصمیم گرفتهاید بهعنوان کارآفرین به کانادا مهاجرت کنید، بد نیست کمی بیشتر درباره این برنامه مهاجرتی بدانید. برای شرکت در این برنامه باید تحت برنامههای فدرال کشور کانادا اقدام کنید. این برنامهها تمامی استانهای کانادا را دربرمیگیرند، بهجز استان کبک. پس اگر قصدتان اقامت در استان کبک است، باید از طریق برنامه مهاجرتی خاص این استان اقدام کنید.
در برنامه کارآفرینی کانادا شما باید درصدی از سهام یک کسبوکار کانادایی را بخرید. معمولا این درصد حداقل برابر با 33/33% است. البته این کسبوکار باید شرایطی داشته باشد و شما نیز بتوانید بهطور فعال آن را مدیریت کنید. در ضمن این کسبوکار باید بتواند حداقل یک شغل جدیدی برای یک شهروند کانادایی یا افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند، فراهم کند.
اما منظور از کارآفرین چه افرادی است؟ کارآفرینان معمولا افرادی هستند که تجربیات موفق و چشمگیری در راهاندازی کسبوکار دارند. بر اساس همین توان در آنها، دولت کانادا بهمنظور رشد و توسعه اقتصادی خود، بهدنبال تشویق آنها به مهاجرت به کاناداست. برای همین امکان اخذ اقامت دائم برای فرد کارآفرین را بههمراه همسر و فرزندانشان (البته فرزندان زیر 22 سال) فراهم کرده است. در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که یک فرد کارآفرین چه ویژگیها و شرایطی باید داشته باشد.
اگر شرایط زیر را دارید، ویزای کارآفرینی کانادا مناسب شماست!
با مروری بر ویزای کارآفرینی کانادا به یکسری شرایط میرسیم که در ادامه به توضیح آنها پرداختهایم. پس با ما همراه شوید.
اولین و مهمترین آن تمکن مالی و دارایی خالص شماست. حداقل دارایی که باید برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی داشته باشید، 300 هزار دلار کاناداست. ید این مبلغ زیاد باشد، اما در مقابل، شما در این روش مهاجرتی بسیاری از پیچیدگیهای دیگر روشها را ندارید و مستقیما اقامت دائم کانادا را برای خود و خانوادهتان دریافت خواهید کرد.
این مبلغ هم میتواند بهصورت پول نقد باشد و هم بهصورت ملک، زمین، سهام و… علاوهبراین از داراییهای همسر خود نیز میتوانید برای تامین این مقدار تمکن مالی استفاده کنید.
بعد از تمکن مالی، مورد مهم کسبوکار است. شما باید بتوانید یک کسبوکار جدیدی در کانادا راهاندازی کنید و البته توان مدیریت فعال آن را نیز داشته باشید. بهاین منظور لازم است که شما در آن حوزه، سابقه کار و مدیریت داشته باشید. این سابقه باید با شراکت شما در سهام شرکت همراه باشد و باید بیش از 2 سال در 5 سال گذشته باشد.
همانطور که گفتیم کسبوکاری که برای راهاندازی در کانادا انتخاب میکنید، باید مورد قبول اداره مهاجرت کانادا باشد. این سازمان 4 مورد زیر را هر سال درباره حوزه فعالیت تجاری شما بررسی میکند:
• بیزینس شما باید بتواند حداقل یک کانادایی را به صورت تمام وقت استخدام کند
• فروش محصولات یا خدمات بیزینس شما باید بیش از 500 هزار دلار باشد
• درآمد خالص بیزینس شما باید حداقل برابر با 500 هزار دلار باشد
• دارایی خالص این بیزینس باید حداقل 125 هزار دلار باشد.
اعداد و ارقامی که در بالا به آن اشاره کردیم، با احتساب مالکیت 100درصدی شما در آن کسبوکار است. پس اگر سهام شما در کسبوکار کمتر بود، باید این اعداد را به نسبت سهم خود تبدیل کنید.
شرایط عمومی مهاجرت به کانادا با ویزای کارآفرینی کانادا
بعد از این شرایط خاصی که باید برای این ویزا داشته باشید، یکسری شرایط عمومی هم هستند که در تمامی انواع ویزا باید آنها را رعایت کنید. این شرایط شامل موارد زیر هستند:
• داشتن تجربه مرتبط با بیزینسی که قرار است در این کشور راه بیاندازید
• علاقه و انگیزه خود را درباره کار در کانادا ابراز کنید
• از سلامت کامل برخوردار باشید
• سوءسابقه نداشته باشید
• مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی با نمره CLB5 داشته باشید
و اما چرا کانادا را برای کارآفرینی انتخاب کنیم؟
در یک کلام به هر روشی که در کشور کانادا سرمایهگذاری کنید، برای شما سود به همراه دارد. اما اگر ویزای کارآفرینی کانادا را بخواهیم زیر ذرهبین ببریم، باید بگوییم که شما در این روش نیازی به مدرک تحصیلی بالا ندارید. تنها با ارائه مدارکی مبنی بر سابقه مدیریتی 2 ساله یک کسبوکار در ایران میتوانید نظر اداره مهاجرت کانادا را به خود جلب کنید. پس در این روش دیپلم کفایت میکند.
یک مزیت مهم دیگر این روش عدم وجود محدودیت سنی است. برخلاف روشهایی مانند تحصیلی و یا برخی از روشهای کاری شما محدودیت سنی در ویزای کارآفرینی کانادا وجود ندارد. تقریبا شما از سن 20 سالگی تا 60 سالگی میتوانید برای این روش اقدام کنید.
مورد بعدی زبان فرانسه یا انگلیسی است. با تنها اخذ نمره آیلتس 5 (که نمره بالا و سختی نیست) میتوانید شرط زبان را در این برنامه طی کنید. برای زبان فرانسه نیز CLB5 کافی است. (CLB معیار نمره زبان در کانادا است که هر آزمون زبانی را با طی فرمولی به آن تبدیل میکنند).
مزیت جذاب بعدی زمان کوتاه نتیجه گرفتن از این برنامه مهاجرتی است. یعنی بعد از طی کردن مراحل و آپلود تمامی مدارک در کمتر از 2 ماه نتیجه به شما اعلام میشود. درواقع در هر 45 روز یکبار نامزدهای واجد شرایط اعلام میشوند.
جالبتر آنکه بعد از گذشت یک سال از شروع بیزینس خود در کانادا، درصورتی که تمامی شرایطی که دربالا به آن اشاره کردیم را محقق کنید، اقامت دائم کانادا را خواهید گرفت.
اخذ اقامت دائم برای همسر و فرزندان بالای 22 سالتان هم مزیت بزرگ دیگر شرکت در این برنامه مهاجرتی کاناداست.
در این روش شما حتی میتوانید از حمایتهای مالی و اجتماعی دولت کانادا نیز استفاده کنید. این مورد برای شرکتهای تازه تاسیس از اهمیت ویژهای برخوردار است.
با کارآفرینی در کانادا شما دسترسی باز و آسانی به بازارهای جهانی خواهید داشت. اگر بیزینس حرفهای داشته باشید، حتی میتوانید خیلی زود فعالیت خود را بینالمللی کنید.
ضمن اینکه سرمایهگذاری در کانادا بسیار مقرون بهصرفهتر و زودبازدهتر است (نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا).
* این پست صرفاً یک رپورتاژ آگهی است و سایت هیچ گونه مسئولیتی در قبال آن ندارد.